Kimin vaaliristikko

Ristikon vastaus löytyy täältä.

Vaaliristikko

Arvontaan osallistuminen on päättynyt.

Arvonnan säännöt:

Voita palkinnoilla täytetty piknikämpäri!

Tee parhaasi ristikon kanssa ja osallistu arvontaan Facebookissa. Palkintona ämpäri ja sen sisältö: Puutarhayatzy, kahvikuppi, Juhlamokka, servietit, katuliidut, hiekkalelusetti, satulansuoja, alumiininen juomapullo, käsidesisuihke, minttupastillit, tulitikut, Marianneja.

Tykkää sivusta ja kerro miten pärjäsit ristikon kanssa. Osallistu arvontaan reagoimalla tai kommentoimalla alle (Facebookissa), miten pärjäsit.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kuvan mukainen ainutlaatuisesti koristeltu ämpäri ja sen sisältämät puutarhayatzy, kahvikuppi, Juhlamokka, servietit, katuliidut, hiekkalelusetti, satulansuoja, alumiininen juomapullo, käsidesisuihke, minttupastillit, tulitikut ja Marianneja.


Osallistumisaikaa ennakkoäänestyksen loppuun saakka. Arvonta suoritetaan 9.6.2021! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, arvotaan uusi voittaja. Voittaajan kanssa sovitaan palkinnon noutamisesta.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet.

Muuta

Kilpailu ei ole Facebookin, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

Kimi Känkänen
kimikankanen@hotmail.com

Facebooksivut

Tästä Facebooksivulle