Olen edustajana puoluekokouksessa ja piirikokouksessa

HTY:n puoluekokousedustajat. HTY:n jäsenkokous 12.4. nimesi puoluekokousedustajikseen Kirsti Suorannan, Piia Olkinuoran, Kimi Känkäsen, Timo Viitasen, Irma Taavelan ja Anne Laatikaisen. Varaedustajat ovat Terhi Lehtonen, Tapani Hellsten, Prabhakaran Ranjith Kumar, Mika Einiö, Kirsi Tikka ja Johanna Uschanov.

Olen saanut kunnian tulla valituksi edustajaksi syksyn puoluekokoukseen sekä kevään piirikokoukseen. Artikkelin kuvassa olemme kaikki puoluekokoukseen valitut kuusi edustajaa, sekä kaksi varaedustajaa. HTY:n jäsenkokous 12.4.2023 nimesi puoluekokousedustajikseen Kirsti Suorannan, Piia Olkinuoran, Kimi Känkäsen, Timo Viitasen, Irma Taavelan ja Anne Laatikaisen. Varaedustajat ovat Terhi Lehtonen, Tapani Hellsten, Prabhakaran Ranjith Kumar, Mika Einiö, Kirsi Tikka ja Johanna Uschanov.

Hämeen Sosialidemokraatit ry:n kevätpiirikokous pidetään lauantaina 22.4.2023 klo 10.00 alkaen Janakkalassa, Turengin työväentalolla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

SDP:n ylintä päätäntävaltaa käyttää puoluekokous, joka pidetään joka kolmas vuosi, ja jonka 500 puoluekokousedustajaa valitaan demokraattisesti jäsenten keskuudesta. SDP:n 47. puoluekokous pidetään 1.-3.9.2023 Jyväskylässä.

Puoluekokous valitsee SDP:n puheenjohtajan, puoluesihteerin, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluehallituksen muut jäsenet. Puoluekokous valitsee myös puoluevaltuuston jäsenet ja puheenjohtajan.

Puoluekokous päättää SDP:n politiikan linjasta. Puoluekokouspäätökset ovat pohjana muun muassa vaaliohjelmille sekä SDP:n tavoitteille hallitusohjelmaneuvotteluissa. SDP:n linja muodostuu demokraattisesti puolueosastojen ja yksittäisten jäsenten tekemistä aloitteista, puoluekokouksen niihin antamista vastauksista sekä puoluehallituksen kokoukselle valmistelemista kannanotoista ja ohjelmista.

Hämeenlinnan työväenyhdistys on valinnut minut yhdeksi edustajistaan puoluekokoukseen. Otan annetun luottamustehtävän kunnioittaen ja nöyränä vastaan ja lupaan tehdä parhaani puoluekokouksessa ja ennen sitä yhteisen hyvän eteen. Haluan, että puolueen Marinin aikana alkanut kehitys nuoriakin enemmän houkuttavana puolueena jatkuu ja sitä varten tarvitsemme myös valovoimaisen puheenjohtajan.

Kimin allekirjoitus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *